Makelaardij van Santen de Hoog
Makelaardij van Santen de Hoog
Sterk in stad en regio!
Ons aanbod:
Bel ons:
(050) 312 09 91

Ons team!

IMG_8103 van Santen de Hoog

Mike van Santen de Hoog

In 2008 heb ik, met veel enthousiasme dit prachtige bedrijf overgenomen.
Sinds 1996 ben ik werkzaam in de vastgoedsector. De laatste jaren is er veel veranderd in de makelaardij. In ons bedrijf zijn transparantie en betrouwbaarheid de kernwoorden. Transparantie blijkt uit onze overzichtelijke site, onze deeldienstenservice en onze gestructureerde aanpak. Betrouwbaarheid vloeit voort uit het goed inzichtelijk maken van ons handelen volgens onze beroepscode. Ikzelf ben beëdigd voor de rechtbank tot makelaar.

Naast mijn drukke agenda in de makelaardij, ben ik thuis ook actief. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen, twee jongens en twee meisjes. Mijn hobby's: voetbal, squash en hockey.

Timo

Timo de Wagt

Sinds 2018 ben ik het team van Van Santen de Hoog komen versterken! Ik ben werkzaam als Makelaar / Taxateur O.Z.
IMG_8129 van Santen de Hoog

Michelle Vroegindewey

Sinds juni 2010 werkzaam bij Makelaardij van Santen de Hoog B.V.

Ik streef er naar onze klanten altijd 100% tevreden te stellen en probeer altijd net dat ene stapje meer te doen.

Korte lijnen, dat is mijn werkwijze!

Persoonlijke kenmerken; leergierig, spontaan, vrolijk, behulpzaam, accuraat en klantvriendelijk.

IMG_8293 van Santen de Hoog

Ellen Simons

Vanuit mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij ben ik binnengestroomd bij Makelaardij van Santen de Hoog. Gedurende mijn opleiding had ik niet specifiek de ambitie om de makelaardij in te gaan. Echter is de dynamiek in de makelaarswereld mij erg goed bevallen waardoor ik nog steeds met erg veel plezier werkzaam ben bij dit bedrijf. De dynamiek heeft voornamelijk te maken met mijn passie voor huizen en daarbij het klantencontact. Daar haal ik erg veel energie uit.

In mijn vrije tijd ben ik met vrienden leuke dingen aan het ondernemen en daarbij probeer ik wekelijks hard te lopen en ben ik wekelijk te vinden bij de paarden. Mijn grote liefde is mijn nichtje, die dit jaar 1 wordt. In het weekend ben ik daardoor vaak in mijn ouderlijke dorp te vinden.

Sarah

Sarah Zijl

Mijn naam is Sarah Zijl en ik werk sinds juli 2018 bij Makelaardij van Santen de Hoog als commercieel medewerker binnendienst.
Ik heb de studie Small Business & Retail Management afgerond in juli 2015. Daarna heb ik een half jaar in Amerika gestudeerd en mij verdiept in de Amerikaanse cultuur. Tot de dag vandaag nog altijd een grote fan en daarom ga ik sinds 2014 jaarlijks op vakantie naar Amerika. Het doel is toch zeker om alle staten bij langs te gaan. Verder houd ik van koken en van lekker eten en spendeer ik graag mijn vrije tijd met vrienden.

Tijdens mijn studie Small Business & Retail Management aan de Hanzehogeschool in Groningen werd mij al snel duidelijk dat de zakelijke markt mij erg aantrekt.
De zakelijke markt is erg breed en het was even zoeken welke richting ik op wilde. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt en sinds ik bij Makelaardij van Santen de Hoog werk ben ik tot de conclusie gekomen dat de Makelaardij mij enorm aanspreekt en ik hier op mijn plek zit.

De Makelaar branche is super divers en je hebt met allerlei dingen te maken. Het is zowel commercieel als financieel, deze combinatie vind ik erg leuk en geen dag is hetzelfde.
Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt en vind ik klantcontact het allerleukste. Regelen en inplannen horen dan ook zeker bij mijn takenpakket.

Ik kijk er naar uit om met dit bedrijf mee te groeien en nog veel te leren in de toekomst.
Share: