Makelaardij van Santen de Hoog
Makelaardij van Santen de Hoog
Sterk in stad en regio!
Ons aanbod:
Bel ons:
Whatsapp:

Ons team

905-028

Mike van Santen de Hoog

In 2008 heb ik, met veel enthousiasme dit prachtige bedrijf overgenomen. In ons bedrijf zijn transparantie en betrouwbaarheid de kernwoorden. Transparantie blijkt uit onze deeldienstenservice en onze gestructureerde aanpak. Betrouwbaarheid vloeit voort uit het goed inzichtelijk maken van ons handelen volgens onze beroepscode.

905-039

Michelle Vroegindewey

Sinds juni 2010 ben ik werkzaam bij Makelaardij van Santen de Hoog B.V. Ik streef er naar onze klanten altijd 100% tevreden te stellen en probeer altijd net dat ene stapje meer te doen. Korte lijnen, dat is mijn werkwijze!905-040

Timo de Wagt

Sinds 2018 ben ik het team van Van Santen de Hoog komen versterken! Ik ben werkzaam als Makelaar / Taxateur O.Z.


905-047

Mark van den Brink

Vanaf september 2019 ben ik bij Van Santen de Hoog gekomen als commercieel medewerker. Naast de dagelijkse werkzaamheden, houd ik me bezig met de strategie en uitvoering van de online marketing en social media.928-004

Dennis Heeroma

Na ruim vijf jaren in Oosterwolde (FR) gewerkt te hebben, werk ik sinds februari 2020 bij Van Santen de Hoog. In 2018 heb ik de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool afgerond. Mijn taken liggen zowel in de binnen- en de buitendienst. Ook het beheer van verhuurde panden heb ik op me genomen.905-026

Stefan ten Hoor

In 2018 begin ik begonnen als stagiair bij Makelaardij van Santen de Hoog. Afgelopen juli ben ik afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen, sinds juli ben ik dan ook werkzaam als kandidaat makelaar.
Share: