Makelaardij van Santen de Hoog
Makelaardij van Santen de Hoog
Sterk in stad en regio!
Ons aanbod:
Bel ons:
(050) 312 09 91

Ons team!

905-028

Mike van Santen de Hoog

In 2008 heb ik, met veel enthousiasme dit prachtige bedrijf overgenomen. In ons bedrijf zijn transparantie en betrouwbaarheid de kernwoorden. Transparantie blijkt uit onze deeldienstenservice en onze gestructureerde aanpak. Betrouwbaarheid vloeit voort uit het goed inzichtelijk maken van ons handelen volgens onze beroepscode.

905-039

Michelle Vroegindewey

Sinds juni 2010 ben ik werkzaam bij Makelaardij van Santen de Hoog B.V. Ik streef er naar onze klanten altijd 100% tevreden te stellen en probeer altijd net dat ene stapje meer te doen. Korte lijnen, dat is mijn werkwijze!905-040

Timo de Wagt

Sinds 2018 ben ik het team van Van Santen de Hoog komen versterken! Ik ben werkzaam als Makelaar / Taxateur O.Z.


905-034

Diede Koolman

Vanuit mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij ben ik terechtgekomen bij Makelaardij van Santen de Hoog. De dynamiek in de makelaarswereld bevalt mij erg goed, waardoor ik nog steeds met erg veel plezier werkzaam ben bij dit bedrijf.905-047

Mark van den Brink

Vanaf september ben ik bij Van Santen de Hoog gekomen als commercieel medewerker. Naast de dagelijkse werkzaamheden, houd ik me bezig met de strategie en uitvoering van de online marketing en social media.
905-033

Sarah Zijl

De makelaarsbranche is zeer divers en je hebt dus met allerlei zaken te maken. Het is zowel commercieel als financieel; deze combinatie vind ik erg leuk en geen dag is hetzelfde. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt en vind ik klantcontact het allerleukste. Regelen en inplannen horen dan ook zeker bij mijn takenpakket.
Share: