Makelaardij van Santen de Hoog
Makelaardij van Santen de Hoog
Sterk in stad en regio!
Ons aanbod:
Bel ons:
Whatsapp:

Taxatie Groningen

Uw woningtaxatie

De taxateurs van Makelaardij Van Santen de Hoog uit Groningen weten precies welke methode bij welk doel moet worden ingezet. Zij houden rekening met alle relevante waardebepalende factoren zoals vraag- en aanbodontwikkelingen, wet- en regelgeving enz. Het resultaat is altijd een gefundeerd en inzichtelijk taxatierapport.

In het bijgaande formulier vult u de geschatte waarde in van de woning die u wilt laten taxeren. Als resultaat krijgt u een prijsopgave van de taxatie.

Als u een taxatie door ons wil laten uitvoeren vul dan het formulier in met uw voornaam, achternaam, email en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken om een taxatie te laten uitvoeren voor uw woning.

Voor een bedrijfstaxatie vult u dit formulier in.

NWWI gevalideerde taxatie

U kunt ook direct een taxatieaanvraag doen voor een NWWI gevalideerd taxatierapport. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Tarief

Ons standaardtarief voor een gevalideerd rapport bedraagt € 575,-. Daarnaast rekenen wij een toeslag voor bijvoorbeeld een appartementsrecht, een verbouwing en/of het bepalen van een marktwaarde in verhuurde staat.
Share: