Makelaardij van Santen de Hoog
Makelaardij van Santen de Hoog
Sterk in stad en regio!
Ons aanbod:
Bel ons:
Whatsapp:

De NVM Open Huizen Dag op 5 oktober

NVM-1-e1550571934513
Interesse in een nieuwe woning? De NVM Open Huizen Dag is op zaterdag 5 oktober 2019. Laat je verrassen, inspireren, kijk eens verder en wellicht vind je zelfs je droomhuis! Op de NVM Open Huizen Dag kun je tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om je breed te oriënteren en ook nog een leuk dagje uit!

Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open Huizen Dag. Doel van de NVM Open Huizen Dag is laagdrempelig en uitnodigend de 65.000 deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien.

In de laatste editie deden ruim 12.000 woningeigenaren mee. Waarom zou u als verkopende huiseigenaar meedoen?

1. Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op Funda, terwijl Funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal.
2. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van voorjaar 2019, was 12 weken later 47% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 37% verkocht.
3. U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
4. Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat u aan kopers duidelijk zien hoe serieus u bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.
5. Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 3 woningen.
6. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen.
7. U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw NVM-makelaar bespreken.
Geschreven op 05-09-2019
Share: