Makelaardij van Santen de Hoog
Makelaardij van Santen de Hoog
Sterk in stad en regio!
Ons aanbod:
Bel ons:
Whatsapp:

Verkoopbegeleiding bij het verkopen van uw woning

IMG_8325 van Santen de Hoog

Verkoopplannen?

Wij maken van de verkoop van ieder huis een succes! Inzet, een actieve houding, inlevingsvermogen en vasthoudendheid zijn daarbij de sleutelwoorden. Onze actieve benadering in combinatie met een persoonlijke aanpak levert het beste resultaat. Op elk moment zetten we de juiste middelen in.

Een goede verkoop begint met een goede presentatie. Daarom werken we samen met ervaren woningstylistes. Zij kunnen helpen met het foto-klaarmaken van een woning door het geven van advies. Aanvullend kunnen zij helpen met het verven van woningen, stylen met hun eigen meubels of met het foto-klaar krijgen van tuinen.

Verder werken we samen met een professionele fotografen. Deze foto’s, filmpjes, 360-gradenfoto’s, plattegronden en meetstaten worden niet alleen gebruikt voor de Funda-presentatie, maar ook voor de social media-campagnes.

De juiste verkoopstrategie hangt af van het type woning, de prijsklasse waarbinnen de woning wordt aangeboden en de locatie. Graag leggen we in een vrijblijvende persoonlijke kennismaking uit wat wij aan kansen en mogelijkheden zien voor uw woning!
Maak uw eigen prijsopgaaf
›› De prijs van uw woning:  €  
›› Verwachte aankoopprijs van de woning:  €  
Berekenen ››
Totaal incl. BTW    
Printen
Share: