Makelaardij van Santen de Hoog
Makelaardij van Santen de Hoog
Sterk in stad en regio!
Ons aanbod:
Bel ons:
Whatsapp:

Aankoopbegeleiding

_MG_0476

Uw aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar houden wij onze ogen altijd voor u open. Op internet, in de krant en in ons netwerk. Komt uw ideale woning voorbij, dan staan we op scherp. En nemen we afstand om uw droom in alle objectiviteit te bekijken. U bent verbaasd? Begrijpelijk, maar onze nuchterheid levert uiteindelijk het beste resultaat voor u op.

Zo taxeren we eerst het huis, voeren we desgewenst een bouwkundige keuring uit en doorgronden we de juridische context. Dat vraagt om voorwerk. Uiteindelijk levert deze investering een realistisch beeld op en dit versterkt de onderhandelingspositie. Daar rolt een reële prijs uit en uw dromen worden werkelijkheid. Ook als het gaat om de verkoop of taxatie van uw woning staan wij voor u klaar.

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

In deze drukke tijden vliegt de tijd. U heeft een baan, een partner, kinderen, hobby's en sociale verplichtingen. Waar haalt u dan de tijd vandaan om zelf op jacht te gaan naar uw droomhuis? Bij Van Santen de Hoog begrijpen we dat maar al te goed. Als ervaren aankoopmakelaar in Groningen staan wij voor u klaar. We nemen uw zorgen uit handen en doen het speurwerk, de onderhandelingen en extra zaken die wij nodig achten voor een succesvolle aankoop van uw nieuwe thuis. Doet u sommigen zaken liever zelf? Geen probleem. Stel hieronder zelf uw gewenst pakket samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Maak uw eigen prijsopgaaf
›› De prijs van uw woning:  €  
›› Verwachte aankoopprijs van de woning:  €  
Berekenen ››
Totaal incl. BTW    
Printen
Share: