Makelaardij van Santen de Hoog
Makelaardij van Santen de Hoog
Sterk in stad en regio!
Ons aanbod:
Bel ons:
Whatsapp:

Uw makelaar staat voor u klaar!

Op zoek naar een actieve verkoopmakelaar?

Wij maken van de verkoop van uw huis een succes!

Op zoek naar uw droomhuis?

Wij houden onze ogen open...

Gedegen bedrijfspand taxaties

Makelaardij van Santen de Hoog weet de waarde!

Makelaardij Van Santen de Hoog, uw makelaar in Groningen

Uw makelaar voor Groningen, Haren en Hoogezand

Makelaardij Van Santen de Hoog is sinds 1994 gevestigd in het bruisende centrum van het mooie Groningen. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij vanuit hartje stad vooral actief in de prachtige provincie Groningen en de groene kop van Drenthe. Met name in de stad zelf en de omliggende dorpen zoals Haren, Hoogezand, Zuidlaren en Eelde helpen we u graag bij de aankoop of verkoop van uw woning. Bent u op zoek naar een woning? Bekijk dan direct ons aanbod of neem contact met ons op, zodat wij onze ogen voor u open houden.

Met meer dan 230.000 inwoners is de gemeente Groningen één van de grootste stedelijke omgevingen van Nederland en is de huizenmarkt volop in beweging. Steeds meer individuen, maar ook bedrijven, weten de weg naar het hoge noorden te vinden. Als ervaren lokale makelaar in Groningen hebben wij kennis van de markt én van de inwoners van Groningen, wat ons een voorsprong geeft ten opzichte van andere makelaars. Bovendien mag u van ons de beste service en een persoonlijke aanpak op maat verwachten. Een bezichtiging buiten kantooruren? Vaak geen probleem. Advies voor een snellere verkoop? Gegarandeerd.

Actief, ervaren en betrouwbaar

Bent u op zoek naar een actieve makelaar voor de verkoop van uw woning? Of zoekt u een ervaren aankoopmakelaar om u te adviseren bij de aankoop van uw volgende woning? Onze bevlogen en zeer ervaren NVM makelaars staan voor u klaar! Wat kunnen wij voor u doen? Full-service dienstverlening? Of kiest u liever zelf wat wij voor u doen en wat u zelf doet via onze deeldiensten service? Graag denken wij met u mee! Neemt u contact met ons op?

Bedrijfsmakelaar Groningen

Ook als het gaat om bedrijfspanden of commercieel vastgoed is makelaardij Van Santen de Hoog uw partner. Zowel het zoeken en aankopen van een bedrijfspand, als de taxatie daarvan is ons zeker toevertrouwd.
Share:
Deze week in de spotlight: