Makelaardij van Santen de Hoog
Makelaardij van Santen de Hoog
Sterk in stad en regio!
Ons aanbod:
Bel ons:
(050) 312 09 91

Beoordeling Funda - Makelaardij van Santen de Hoog


Brandenburgerstraat 16
Geschreven op 9 december 2016
Eindcijfer: 10,0

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie!

Allereerst is ons huis super snel verkocht voor een mooie prijs. Mede dankzij de prachtige presentatie op Funda, met name de videopresentatie. Daar hebben we ontzettend veel complimenten over gekregen. Dan even in het kort over hoe wij te werk zijn gegaan. We hebben 4 makelaars uitgenodigd en hen 2 kernvragen gesteld. - Voor welke prijs kunnen we ons huis verkopen - Welke strategie zouden jullie aanraden. De strategieën kwamen redelijk overheen, maar de prijzen lagen ver uit elkaar. 2 van de 4 makelaars hadden exact goed ingeschat wat de verkoopprijs zou worden. We hebben uiteindelijk gekozen voor van Santen de Hoog omdat zij de meest aantrekkelijke aanbieding hebben gedaan n.l. basiscourtage + prestatiecourtage. We hebben hier geen moment spijt van gehad. Patrick is een flexibele en kundige makelaar, die bovendien erg prettig in de omgang is. In de eindonderhandeling bleek hij zijn courtage dubbel en dwars waard te zijn. Hij bewees met recht een goede makelaar te zijn. Hij adviseerde ons namelijk om voor het na één hoogste bod te gaan omdat er twijfels waren over de financiering van het hoogste bod. Dit eerlijke advies kostte hem een aanzienlijk deel van zijn presentatiebonus. Wij kunnen dan ook zonder twijfel van Santen de Hoog aanbevelen.

Bereikbaarheid en communicatie : 10
Deskundigheid : 10
Onderhandeling en resultaat : 10
Prijs/kwaliteit : 10

---

Duikerstraat 19
Geschreven op 3 oktober 2016
Eindcijfer: 9,0

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie!

Erg fijn en gemakkelijk schakelen. De makelaars zijn stuk voor stuk zeer kundig en vriendelijk. Ze denken met je mee en zullen geen huis aanraden die niet bij je past. De onderhandeling ging prettig. Zonder de makelaar hadden we dit huis niet gehad.

Bereikbaarheid en communicatie : 9
Deskundigheid : 9
Onderhandeling en resultaat : 9
Prijs/kwaliteit : 9

---

IJsselstraat 64
Geschreven op 19 september 2016
Eindcijfer: 9,0

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie!

Het contact met de makelaar verliep prima. Hij heeft erg goed ingespeeld op de behoefte en eerlijk advies gegeven over alle mogelijkheden. Verder goed de tijd genomen om alles door te spreken.

Lokale marktkennis : 9
Deskundigheid : 9
Service/begeleiding : 9
Prijs/kwaliteit : 9

---

Akeleiweg 88
Geschreven op 10 augustus 2016
Eindcijfer: 9,8

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie!

Het verkooptraject via Van Santen was voor mij zeker een prettige ervaring. Als verkoper had ik behoefte aan een klankbord voor de zaken die ik geregeld wilde hebben en Mike van Santen heeft mij daar de juiste tips in kunnen geven. Ik houd van een niet-opdringerige, overwogen aanpak en de begeleiding van het gehele kantoor sloot daar helemaal op aan. De support van het back-office-team en de interieurontwerpster was accuraat & to-the-point, het makelaarskantoor functioneert werkelijk als een goed op elkaar ingespeeld team!

Lokale marktkennis : 10
Deskundigheid : 10
Service/begeleiding : 10
Prijs/kwaliteit : 9

Share: